Збільшена простата лікування

Збільшена простата лікуванняЗбільшена простата (лікування) - це хвороба, яка супроводжує чоловіків, які переступили межу 40 років життя. Збільшенням простати ще називають аденома простати, цей термін популярніший і часто використовується. Рідше таким захворюванням страждають чоловіки репродуктивного, молодого віку 30-35 років. В основному, до уролога з такими проблемами звертаються чоловіки, яким вже 55-60 років.

Якщо у Вас утруднене сечовипускання, або Ви вже частково втратили здатність ходити в туалет нормально, це вже означає, що у Вас збільшена простата (лікування). Простата - це каштановидний орган, який розташований безпосередньо перед прямою кишкою і під сечовим міхуром. Відповідно, збільшення цієї залози супроводжує неповне випорожнення мочевика.

Доктор Максименко проводить діагностику і професійне лікування пацієнтів з аденомою будь-якого віку. Вилікувати аденому можливо, якщо Ви не будете ігнорувати тривожні симптоми. Збільшена простата (лікування) може вплинути на якість сексуального життя чоловіка і знизити шанс запліднити яйцеклітину жінки.

Такі несприятливі прогнози можуть не лякати чоловіків, яким уже за 75, однак, це не означає, що до уролога звертатися не потрібно. Якщо у чоловіка будь-якого віку спостерігається збільшена простата (лікування), то з її лікуванням і відновленням краще не затягувати. Уролог повинен виявити можливі причини виникнення такого явища і прописати адекватне лікування.

Не чекайте критичного стану, коли у Вас почнуться болі в мочовику або в статевих органах. Якщо Ви будете зволікати, може початися запальний процес і будуть мати місце інші урологічні захворювання. Збільшена простата (лікування) вимагає негайного втручання з боку медиків.

Клініка на Дружби Народів і уролог Максименко приймуть Вас, щоб обстежити Вашу передміхурову залозу і призначити певні медикаменти. Якщо у Вас збільшена простата (лікування), Вам терміново необхідно зайнятися її лікуванням.