Пластика вуздечки статевого члена ціна

Багатьом чоловікам невідомо, що собою являє вроджений дефект статевого органу - коротка вуздечка. Даний дефект може не виявлятися до періоду статевого дозрівання юнака. Коли чоловік вступає в статевий контакт, але відчуває, що головка члена оголюється не повністю, і при цьому крайня плоть наче заважає, виникає біль. Відразу чоловік не може визначити, що це означає. Тільки досвідченим урологам дано знати, як лікувати такий дефект. Швидше за все, Вам потрібна пластика вуздечки статевого члена (ціна Київ).

Така операція можлива тільки в спеціалізованих клініках, які проводять даний вид операції. Пластика вуздечки статевого члена (ціна) проходить у нас на вищому рівні, і пацієнти цілком задоволені результатами.

Пластика вуздечки статевого члена цінаЯкщо Ви відчуваєте деякі сексуальні проблеми, і головка Вашого статевого органу недостатньо оголюється, це означає, що у Вас коротка вуздечка. Через такий дефект чоловік не може мати повноцінні інтимні стосунки зі своєю половинкою, через виникнення болі і відчуття тертя. Пластика вуздечки статевого члена (ціна) назавжди вирішує цю болючу проблему чоловічої статі. За допомогою лазерного скальпеля, крайню плоть розтинають і таким чином вуздечка подовжується.

Таку операцію не можна назвати дуже складною, тому що вона не загрожує життю і здоров'ю чоловіка. Всі наші пацієнти, які прооперувалися у нас, майже відразу ж вирушають у своїх справах, відчуваючи себе просто відмінно. Пластика вуздечки статевого члена (ціна) займає зовсім мало часу, і хірургічне втручання не буде занадто стомлюючим для Вас.

Проблема короткої вуздечки вирішується тільки шляхом пластики. Якщо чоловік постійно відчуває дискомфорт в інтимному житті, то було б нормальним, якби пластика вуздечки статевого члена (ціна) його зацікавила. Жити повноцінно з таким дефектом, для здорового чоловіка - це дуже неприємно.

Швидше запишіться на консультацію і огляд уролога, щоб Вам була призначена пластика вуздечки статевого члена (ціна).