Діагностика захворювань, які передаються статевим шляхом

Діагностика захворювань, які передаються статевим шляхомУ наш час багато молодих людей підпадають під число венерологічно хворих людей. Серед них є люди з ВІЛ, хворі на сифіліс, герпес і трихомонаду. Ці недуги досить поширені, тому що кожна третя людина на планеті має, або мала безладні інтимні стосунки. В Україні, як і в інших країнах, в багатьох центрах сучасної сімейної медицини є діагностика захворювань, що передаються статевим шляхом.

Клініка урології доктора Максименко, яка знаходиться в Києві, проводить високоякісну діагностику захворювань, що передаються статевим шляхом. Якщо Ви стурбовані своїм станом здоров'я, приходьте разом з Вашою половинкою на лабораторне обстеження.

Хвороби, які передаються під час сексуальних зв'язків, лікарі розділили на три категорії. Перша категорія - це урогенітальні інфекції, викликані бактеріями (хламідоз, уреаплазмоз, сифіліс та гонорея). Друга категорія - це віруси, такі, як ВІЛ, гепатит і т.д. Третя категорія - це паразити, які живуть у волосистій лобковій частині і передаються під час інтимної близькості. Перші дві категорії вимагають діагностики захворювань, що передаються статевим шляхом.

Якщо людина має одного сексуального партнера і живе правильним способом життя, вона найменше схильна до захворювань інтимного характеру. Але якщо це сексуально активний молодий чоловік або дівчина, їм слід кожні пів року проходити діагностику захворювань, що передаються статевим шляхом.

Серед таких молодих людей існує така помилкова думка, що, якщо нічого не болить, до лікаря звертатися не варто. Це дуже велика помилка, адже багато захворювань не мають яскраво виражених симптомів і майже не виявляють особливих ознак. Тільки ефективна діагностика захворювань, що передаються статевим шляхом, може показати, які віруси і мікроорганізми населяють Ваш організм.
Не пропустіть відміну можливість пройти діагностику захворювань, що передаються статевим шляхом в клініці доктора Максименко.