Лікар уролог андролог консультація


Лікар уролог андролог консультаціяХто такий уролог-андролог, знають ті, хто стикався хоч раз з проблемами урологічного характеру. Цей лікар допомагає впоратися із захворюваннями сечостатевої системи. Андролог – це майже той же уролог, тільки більш вузько направлений. Андролог займається чоловічими проблемами, лікує чоловіків. А до уролога на прийом сміливо може прийти як чоловік, так і жінка.

Багато хто здогадується, з якими проблемами слід звертатися за консультацією до лікаря уролога андролога. Це цистити різної природи, сечокам'яна хвороба, різні захворювання нирок, а також статевих органів (у чоловіків). Консультація лікаря уролога (андролога) може знадобитися також тоді, коли є порушення сексуальної функції. Відсутність оргазму, біль під час статевого акту, різке або поступове зниження лібідо і таке всяке навряд чи дозволять чоловікові відчувати себе повноцінно і впевнено.

Чоловіки особливо гостро реагують на хвороби. Вони часто набагато чутливіші, ніж жінки, коли мова йде про їх здоров'я. Але, що дивно, чоловіки частіше, ніж жінки, відкладають похід до лікаря і початок лікування. Не можна сказати, що чоловіки бояться лікарів. Швидше за все, пов'язано це з небажанням здатися слабким і вразливим. Проте, хочеться закликати кожного чоловіка, у якого є проблема, не відкладати на потім похід до лікаря. Консультацією уролога андролога, до того ж, в столиці скористатися зовсім не складно. Є багато державних і приватних медустанов, де такого фахівця можна знайти.

Потрібен найкращий лікар уролог андролог (консультація)? Знайти такого Ви зможете в нашій клініці. Леонід Максименко – чудовий фахівець зі значним стажем роботи.

Якщо є проблема, вирішити її допоможе наш лікар уролог андролог. Консультація його, звичайно ж, не безкоштовна. Дізнатися ціну такої послуги можна, зателефонувавши в реєстратуру нашої клініки. Також по телефону можна записатися на прийом.

Наш лікар уролог андролог (консультація платна) прийме Вас за адресою:
Київ, бульвар Дружби Народів, 7. Попередній запис обов'язковий.