Ефективне лікування трихомонади

Ефективне лікування трихомонадиЗараження трихомонадою під час незахищеного статевого контакту тягне за собою розвиток такої хвороби, як трихомоніаз. Захворювання може проходити безсимптомно, але можуть бути деякі насторожуючі симптоми. У жінок симптомами захворювання є вагінальні виділення нездорового вигляду, набряк зовнішніх статевих органів і біль при сечовипусканні. Якщо Вас турбують ці симптоми, Вам потрібно ефективне лікування трихомонади в нашій клініці.

Урологічна клініка доктора Леоніда Максименко запрошує Вас пройти обстеження організму і почати ефективне лікування трихомонади.

Вчасно почати лікування цієї підступної хвороби вкрай необхідно, тому що бактерії трихомонади послаблюють захисну функцію оболонки піхви і підвищують ризик заразитися ВІЛ-інфекцією. Також несвоєчасне або неправильне лікування може призвести до ураження сім’янників, придатків, уретри і передміхурової залози).
Жінки і чоловіки починають ефективне лікування трихомонади, як тільки виявляють один з тривожних симптомів. Це полегшує саме лікування і в майбутньому молода пара не буде страждати від безпліддя або інших порушень при вагітності.
Ефективне лікування трихомонади – це комплексне лікування, яке включає в себе прийом противотрихомонадних і інших антибактеріальних засобів. В основному, лікування призначається як внутрішньо (препарат вбиває трихомонаду всередині організму), так і зовні (спеціальні антибактеріальні мазі знімають зовнішні симптоми – свербіж, біль і набряк).

Ефективне лікування трихомонади передбачає проходження повного курсу прийому препаратів, які призначив лікар-уролог. Зазвичай, курс лікування займає близько 14 днів, але при запущеному захворюванні або неповному одужанні курс може тривати вдвічі або втричі довше.

Зверніться в клініку до лікаря Максименко, щоб пройти ефективне лікування трихомонади. Довіряйте своє здоров'я тільки професіоналам.