Гострий баланопостит

Гострий баланопоститГострий баланопостит викликаний низкою хвороботворних інфекцій, які знаходяться у піхві статевого партнера чоловіка, і передається йому за допомогою статевого акту. Це досить поширений вид інфекції, який веде до запалення головки статевого члена і крайньої плоті чоловіка.

Якщо у Вас є прояви гострого баланопостита, то Вам терміново потрібно звернутися в клініку доктора Максименко. Цей досвідчений уролог допоможе Вам повністю вилікуватися від неприємної хвороби.

Гострий баланопостит характеризується підвищеною чутливістю і болем в пенісі чоловіка, його крайня плоть і особливо головка, запалені і є рясні виділення з уретри. Це дуже неприємно, особливо якщо чоловік працює в таких умовах, де немає можливості прийняти душ або зробити необхідні гігієнічні процедури.
При гострому баланопоститі лікарі радять лікуватися не тільки чоловікові, а й жінці, з якою у нього є постійні інтимні стосунки. Цілком ймовірно, що партнерка пацієнта має порушення в мікрофлорі піхви, або ж інші інфекційні захворювання. Лікування пацієнта відбувається в три основних етапи: якісна і регулярна інтимна гігієна, знешкодження інфекції і зміцнення імунітету пацієнта.
Щоб уникнути розвитку гострого баланопоститу, уролог радить ретельно вимивати пеніс з милом кілька разів на день. У більшості випадків такі елементарні гігієнічні процедури усувають первинні симптоми захворювання.

Якщо такі процедури не дають свого ефекту і симптоми є, після підмивання спробуйте протирати статевий орган антисептиком. Такі маніпуляції потрібно проробляти як мінумум, тиждень.

Вас турбує гострий баланопостит? Перестаньте терпіти це неприємне захворювання. Негайно запишіться на прийом до досвідченішого фахівця-уролога Леоніда Максименко.