Операція пластика вуздечки


Операція пластика вуздечкиЧоловічий статевий орган має не дуже складну будову. Але, щоб він функціонував правильно, всі його елементи повинні бути здоровими. Навіть така, здавалося б, дрібниця як вуздечка через невідповідність стандартним параметрам може сильно зіпсувати чоловікові життя. Деякі чоловіки народжуються з укороченою вуздечкою. Починаючи статеве життя, вони стикаються з такими неприємними проблемами як біль або передчасне сім'явиверження. Добре те, що кардинально виправити ситуацію можна шляхом проведення невеликої операції. Пластика вуздечки – так вона називається. Для її проведення досить місцевої анестезії. Заживає місце порізу дуже швидко. Уже через кілька діб чоловік може повернутися до звичайного життя і навіть відновити сексуальні відносини. Операція пластика вуздечки від доктора вимагає певних навичок і знань. Тому краще звертатися з такою проблемою до досвідченого уролога, який з першого разу виправить дефект.

В нашу клініку приходило багато чоловіків, яким потрібна була операція пластика вуздечки. Всі вони залишилися задоволені результатом.

Дуже популярний в сучасній хірургії такий прилад як радіоніж. Цей ніж насправді ножем не являється. У нього немає гострого леза. На тканини він впливає радіохвилями. Така технологія дуже затребувана, тому що має багато переваг. Наприклад, за умови використання не звичайного скальпеля, а радіоножа, операція пластика вуздечки буде безкровною і безболісною, буде більш безпечною для пацієнта, потребуватиме менше часу. У нашій клініці операцію пластика вуздечки роблять саме радіоножем. У процесі такого втручання не утворюються відкриті рани, що кровоточать та вимагають тривалого загоєння. Завдяки цьому, вже на наступний день пацієнт може знову сміливо займатися сексом і навіть отримувати задоволення.

Звертайтеся в нашу клініку, якщо Вам необхідна будь-яка урологічна операція, пластика вуздечки зокрема.