Пластика короткої вуздечки

Пластика короткої вуздечкиКоротка вуздечка статевого члена не є вироком, як думають більшість чоловіків. На сьогоднішній день, завдяки сучасному обладнанню та новітнім методикам лікування дефектів статевої сфери, медикам цілком під силу здійснити успішну операцію. Пластика короткої вуздечки статевого члена чоловіка проводиться безпосередньо в урологічній клініці, під місцевим знеболювальним наркозом.

В урологічній клініці доктора Максименко на Дружби Народів в Києві здійснюється якісна пластика короткої вуздечки. Завдяки такій швидкій і безболісній операції, багато пацієнтів знаходять бажані позитивні зрушення в інтимному житті.

Короткою вуздечкою називають вроджену, як правило, патологію, яка виявляється у юнаків під час статевого дозрівання. З такою патологією юнак або чоловік, під час ерекції, може помітити, що головка його пеніса мало оголюється і це заподіює йому біль. Пластика короткої вуздечки в змозі вирішити цю неприємну проблему, яка зустрічається у чоловіків різного віку.
Якщо даний дефект залишити без лікування та операції, у чоловіка триватимуть проблеми зі статевими функціями (швидка еякуляція, накопичення хвороботворних бактерій в порожнині крайньої плоті, біль при статевих зносинах). Якщо Ви постійно відчуваєте перераховані вище симптоми, Вам швидше за все, потрібна пластика короткої вуздечки.
Єдиний спосіб позбавлення від такої патології - це операція. Вона виконується під місцевою анестезією, і пацієнт не відчуває болю. Крім того, пластика короткої вуздечки за часом займає від 15 до 30 хвилин. Такої короткої операції Ви ще напевно, не бачили. Після операції пацієнту потрібен спокій від фізичної роботи а також виконання деяких гігієнічних процедур (змазування члена живильним кремом, підмивання головки кілька разів на день).

Вам потрібна консультація стосовно Вашого захворювання? Доктор Максименко приймає клієнтів в своїй клініці на метро Дружби Народів. Цікавить, як проходить пластика короткої вуздечки? Дізнайтеся всі подробиці у лікаря.