Як лікувати кандидозний баланопостит

Як лікувати кандидозний баланопоститЛікування зовнішніх грибкових або інших інфекцій передбачає вживання засобів зовнішнього застосування (мазі, ванночки, промивання спеціальними розчинами і т.д). Але існує питання, як лікувати кандидозний баланопостит і які засоби при цьому застосовуються. Перш за все, треба знати, що таке небезпечне інфекційно-грибкове захворювання не лікується в домашніх умовах.

Доктор-уролог Леонід Максименко наполегливо рекомендує всім своїм пацієнтам не починати самолікування при перших ознаках будь-якого статевого захворювання. Звертайтеся в урологічну клініку Максименко, і Вам підкажуть, як лікувати кандидозний баланопостит.

В першу чергу, хворий кандидозним баланопоститом повинен пройти обстеження разом зі своїм сексуальним партнером. Це вкрай необхідно, щоб захворювання не повернулося до Вас з новою силою. Ви запитаєте «Як лікувати кандидозний баланопостит, коли імунна система ослаблена?». І Ви абсолютно праві, тому що перш ніж вживати антибіотики, пацієнту необхідно зміцнити імунітет спеціальними вітамінними комплексами.
Як лікувати кандидозний баланопостит? Спочатку доктор-уролог радить зайнятися поліпшенням своїх гігієнічних інтимних процедур. Хворому слід регулярно мити статевий орган спочатку з милом, а потім зайнятися промиванням фізрозчином або іншими антисептичними розчинами. Застосовуються ванночки з відваром ромашки або з додаванням марганцівки. Ці прості ефективні способи покращують загальний стан хворого. Якщо очікуваний результат не настає, лікарі приписують медикаментозне і мазеве лікування.
Щоб дізнатися, як правильно лікувати кандидозний баланопостит, Вам слід проконсультуватися у лікаря-уролога Леоніда Максименко.

Всі наші пацієнти вже проінформовані, як лікувати кандидозний баланопостит, і вже перебувають на лікуванні. Хочете позитивних результатів? Зателефонуйте до нас і Вас запишуть на прийом до професійного уролога.