Пластика короткої вуздечки статевого члена

Пластика короткої вуздечки статевого члена - це урологічна операція, яка проводиться досвідченими хірургами з урологічного відділення. Дана операція не відрізняється особливою складністю і не займає багато часу. За статистикам, таке оперування триває в середньому від 30 до 40 хвилин. Пацієнт не буде відчувати біль, тому що йому попередньо вводять спеціальний наркоз. За бажанням клієнта, наркоз вводять локально (знеболюється область, що оперується) або ж повний наркоз (людина повністю знаходиться в наркозі).

Наша клініка може з готовністю запропонувати Вам будь-який вид урологічних послуг, і навіть виїзд уролога до Вас додому. Ви бажаєте дізнатися більше інформації, що собою являє пластика короткої вуздечки статевого члена? Тільки у нас Ви зможете отримати не упереджену, об'єктивну оцінку Вашого захворювання. Вам випишуть якісне лікування та оперування.

Пластика короткої вуздечки статевого членаЗа якими критеріями ми відрізняємося від інших клінік? Чому варто звернути увагу саме на нас? Завдяки співпраці з іноземними клініками і професорами, наш медперсонал збагатився цінними знаннями в області лікування «чоловічих» хвороб. Тепер пластика короткої вуздечки статевого члена відбувається за допомогою точного лазерного інструментарія, який не завдає тканинам значних пошкоджень, і пацієнт практично не втрачає кров.

Всі маніпуляції виконуються в будівлі клініки, і Вас не направлятимуть їхати в інший кінець міста щось докупити з ліків. Аптека, лабораторія знаходяться у нашій будівлі і все необхідне приладдя Ви можете придбати відразу в клініці. Як робиться пластика короткої вуздечки статевого члена? Цю інформацію Ви можете дізнатися у наших адміністраторів. Ця операція абсолютно не зашкодить Вашому здоров'ю, а навпаки, поверне Вас до повноцінних інтимних стосунків.

Пластика короткої вуздечки статевого члена повинна бути здійснена обов'язково, якщо уролог після огляду виявив у Вас рідкісний дефект - коротку вуздечку. Не варто засмучуватися і зараховувати себе до категорії неповноцінних чоловіків. Все можна виправити за якихось півгодини.

Ви бажаєте повернути своє чоловіче здоров'я і сексуальну силу? Вам потрібна пластика короткої вуздечки статевого члена? Тоді звертайтеся до досвідчених урологів нашої клініки.