Лазерна пластика вуздечки розріз

На сьогоднішній день деякі чоловіки стикаються з рідкісним вродженим дефектом статевого органу - короткою вуздечкою крайньої плоті члена. Мало хто зі здорових чоловіків знає про цю патологію, тому в суспільстві таке питання не обговорюється. В кабінеті у лікаря Максименко Ви зможете все розповісти нічого не приховуючи, що Вас турбує і які у Вас проблеми. Ми готові запропонувати Вам вихід з цієї неприємності - це лазерна пластика вуздечки, розріз поздовжньої складки, з подальшим накладенням швів.

Якщо Ви виявили, що у Вас є явні проблеми з ерекцією і Ви не одержуєте належного задоволення від інтимних стосунків, а відчуваєте біль і дискомфорт, Вам потрібно обстежитися у лікаря. У Вас виявлена ​​коротка вуздечка? Вам допоможе лазерна пластика вуздечки (розріз лазером).

Лазерна пластика вуздечки розрізРаніше не був відомий такий метод оперування, все було набагато складніше. Якщо зараз така операція займає пів години часу, а в післяопераційний період пацієнт не відчуває видимого дискомфорту і болю, то раніше це була вкрай складна операція. Лазерна пластика вуздечки (розріз подовжній) крайньої плоті - це новітня технологія, яка дозволяє хірургові швидко виправити вроджений дефект. Вам не потрібно буде терпіти біль або неприємні відчуття при знятті швів, так як самі шви не потребують зняття, вони розсмоктуються самостійно.

Після такої операції чоловік може повноцінно займатися своєю роботою і не брати лікарняного. Перенісший операцію чоловік не повинен лежати в лікарні або здавати ще якісь аналізи. Лазерна пластика вуздечки (розріз) не заподіює пацієнту ускладнення, і всі пацієнти в основному, переносять її добре. У нашій клініці Ви зможете пройти огляд у уролога, а потім записатися на пластику.

Боятися чи уникати такої простої і доступної операції - це нерозумно. Кожен чоловік має право відновити свої природні статеві функції, у будь-що не стало. Лазерна пластика вуздечки (розріз складки крайньої плоті) - це відмінне рішення на сьогодні для Вас.

Клініка на метро «Дружби Народів» в Києві проводить швидку і ефективну лазерну пластику вуздечки, розріз операційний проводиться лазером.