Пластика вуздечки члена ціна

Оперування короткої вуздечки в сучасних клінічних умовах передбачає дію лазерного скальпеля на певні ділянки статевого органу. Раніше такий метод не застосовувався, тому що не був відомий. Завдяки розвитку медичної індустрії, зараз стало можливим позбутися будь-якого статевого дефекту або патології. Пластика вуздечки члена (ціна Київ) - це сучасна операція, після якої пацієнт не потребує післяопераційної реабілітації, і продовжує займатися своєю роботою.

Такий безболісний лазерний метод оперування використовується і в клініці доктора Максименко на Дружби Народів в Києві. Якщо Ви недалеко проживаєте або працюєте, Вам було б дуже корисно прийти на консультацію до лікаря. Вам потрібна пластика вуздечки члена (ціна невелика у нас), якщо у Вас виявили коротку вуздечку.

Пластика вуздечки члена цінаЛазерна пластика на вуздечці члена є досить новим винаходом, і раніше до нього не вдавалися. Все робилося стандартними методами хірургії, і тоді післяопераційний період був набагато болючішим, ніж в нинішніх умовах. Пластика вуздечки члена (ціна в Києві) - це відмінне рішення, особливо якщо Ви дуже зайнята людина і Вам просто ніколи брати тривалу лікарняну відпустку.

Така операція не передбачає додаткового лікування або перебування в лікарні. Всі хірургічні маніпуляції були зведені до мінімуму і пластика вуздечки члена (ціна недорога) являє собою поздовжній розріз лазерним скальпелем на складці статевого члена. Шви, які наносяться після оперування виготовлені з такого матеріалу, який приживається до людської шкіри і шви з часом просто «розчиняються».

Якщо у Вас виникають проблеми з ерекцією, у Вас постійно присутні болі при виході головки члена назовню, і створюється враження, що вуздечка занадто коротка, Вам терміново потрібна пластика вуздечки члена (ціна хороша).

Таку операцію Ви зможете пройти в нашій клініці, попередньо пройшовши огляд у доктора. За своєю тривалістю пластика вуздечки члена (ціна ідеально Вам підійде) не затримає Вас в клініці більше, ніж на сорок хвилин.