Гонорея в простаті у чоловіків

Гонорея в простаті у чоловіківГонорея в простаті у чоловіків, як і інше інфекційне захворювання сечостатевої системи, є заразним і небезпечним. Чоловіча гонорея лікується, але потрібно розуміти, що чим раніше Ви звернетеся до Вашого уролога, тим буде краще для Вас.

Запишіться на прийом доктора Максименко в клініці на Дружби Народів. Лікар проведе огляд і проконсультує Вас. Якщо у Вас виявлена ​​гонорея в простаті (у чоловіків це захворювання відбувається частіше, ніж у жінок), Вам надасться потрібна медична допомога і припишеться потрібне лікування.

Інфекцію, яка тільки почала розвиватися, досить просто можна знешкодити, якщо пацієнт вчасно забив на сполох. Коли ж тривожні симптоми ігноруються або лікуються неправильно, виникає вже гонорея в простаті, у чоловіків, що мають безладні інтимні зв'язки, ця хвороба визначається частіше.

Чоловікам, які вже відчули у себе ознаки гонореї, потрібно прийти до лікаря зі своїм партнером (останній сексуальний партнер) або з дружиною. Гонорея в простаті у чоловіків розвивається з певними симптомами, які легко визначити. Це гнійні виділення з уретри, ріжуча біль при сечовипусканні, можливо прискорені позиви до сечовипускання. Щоб провести лікування якісно, ​​чоловік повинен лікуватися разом зі своє дружиною, яка також є носієм цієї інфекції.

У клініці доктора Максименко проводять діагностику і результативне лікування чоловічих і жіночих статевих захворювань, як в початковій, так і в хронічній стадії. Хтось може сказати, що гонорея в простаті у чоловіків - це хвороба, яка виникає після незахищеного інтимного акту. Але це зовсім не так. Будь-яка інфекція, яка не була вчасно виявлена ​​і знешкоджена, може перейти на сечові шляхи чоловіка, і набути іншу, хронічну форму.

Якщо на прийомі у лікаря Вам сказали, що у Вас гонорея в простаті (у чоловіків більше ризику захворіти цим захворюванням), негайно зверніться до досвідчених лікарів-урологів в клініці доктора Максименко. Щоб потрапити до нас на обстеження, запишіться заздалегідь на прийом лікаря.