Пластика вуздечки головки

Деякі чоловіки, маючи статеві дефекти, записуються до уролога, де проводиться пластика вуздечки головки. Пластика - це швидка хірургічна операція, яка в основному, робиться лазером, при цьому пацієнт не втрачає багато крові, а після операції він може навіть виходити на роботу. Якщо у Вас є вроджені дефекти пеніса, або ж Вам потрібна пластика внаслідок травм або перенесених захворювань, пройдіть якісний огляд і консультацію у нас.

Наша клініка знаходиться недалеко від метро «Дружби Народів», на правому березі Києва. Досвідчений уролог Максименко Леонід має більше 10 років практичного стажу, тому всі операції проходять для пацієнта не безрезультатно. Вам потрібна пластика вуздечки головки? Дана операція проводиться без скальпеля, без втрати крові в нашій клініці.

Пластика вуздечки головкиЧому варто вибрати саме нашу клініку? Якщо Ви бажаєте, щоб Вам і Вашій проблемі приділили максимум часу і доклали максимум зусиль для її вирішення, Вам потрібно звернутися в платну клініку до лікаря Максименко. Ми забезпечуємо об'єктивний, індивідуальний підхід до кожного пацієнта, Вам не потрібно переживати, що Вам не приділять належної уваги. Як правило, пластика вуздечки головки завжди проходить успішно, і пацієнти можуть в той же день виписатися з клініки і поїхати у своїх справах.

Новітнє радіокоагуляційне обладнання, яке застосовується нами в якості скальпеля, робить операцію дуже акуратною і майже безболісною. При розтині тканин Ви не втратите багато крові, так як цей вид операційного обладнання запобігає глибокому проникненню в тканини. Таким чином, пластика вуздечки головки у чоловіків виконується наскільки швидко, що вже через 40-60 хвилин пацієнт може вставати і ходити.

Обстежуючись в нашій клініці, Вам буде дуже зручно здавати аналізи, проходити огляд і оперуватися, так як все знаходиться в одній будівлі. Забудьте про великі черги до кабінету лікаря, неуважних медсестер і незатишні умовах стаціонару. Пластика вуздечки головки - це одна з успішних і швидких операцій, яка є в нашій клініці.

Доктор Максименко запрошує на прийом чоловіків, у яких виникають проблеми в сексуальному плані. Потрібна пластика вуздечки головки? Вам допоможуть в нашій клініці, - записуйтеся.