Мікоплазма генітальна лікування

Мікоплазма генітальна лікуванняЗараження мікоплазмою відбувається під час пологів, від матері дитині або при інтимному контакті між партнерами. Побутове зараження (через постільну білизну, рушник, мочалку) практично неможливе. Дані бактерії відносяться до умовно патогенних, тобто, їх можуть знайти в організмі і здорової людини. Мікоплазма, як і інші урогенітальні інфекції, паразитують в статевих органах людини, викликаючи свербіж, біль при сечовиділенні і біль в області лобка. Іноді з'являються неприємного вигляду виділення, з запахом або без нього. Мікоплазма генітальна (лікування у нас ефективне) піддається лікуванню і, при правильному прийомі препаратів, пацієнт йде на поправку.

Клініка доктора Максименко Леоніда займається лікуванням мікоплазми генітальної, яка відноситься до ряду інфекцій, що передаються статевим шляхом. Ефективність лікування підтверджена багаторічною урологічної практикою.

Мікоплазма генітальна (лікування в нашій клініці найкраще) дуже поширена серед жінок, що живуть активним статевим життям. Чоловіки страждають на цю хворобу рідше, в деяких випадках можливе навіть самовиліковування. Лікування мікоплазми генітальної майже не відрізняється від лікування уретриту, так як фахівці в багатьох випадках кажуть, що це одне і те ж.
Щоб зберегти себе від цих бактерій, необхідно відмовитися від випадкових сексуальних зв'язків, дотримуватися особистої гігієни і правильно харчуватися. Лікування мікоплазми генітальної має бути двох партнерів, інакше повторне зараження забезпечено.
Запущений мікоплазмоз загрожує безпліддям як жінки, так і чоловіка. Мікоплазми, проникаючи в матку, викликають ендометрит, а потім в маткових трубах утворюються спайки. Вони не дозволяють яйцеклітині нормально виходити по трубі і прикріпитися до ураженого ендометрію. У таких випадках потрібно терміново починати лікування мікоплазми генітальної.

Вам потрібна консультація з лікування мікоплазми генітальної? Зверніться до лікаря-уролога Максименко, і Вам призначать правильне і ефективне лікування.