Скільки коштує лікування гонореї

Скільки коштує лікування гонореїЗараження гонококовими бактеріями здорових людей називають гонореєю. Про зараження свідчать ряд симптомів, виявивши які, Ви повинні негайно з'явитися до лікаря. В урологічних клініках все частіше можна почути питання: "Скільки коштує лікування гонореї?".

Досвідчений і уважний уролог Леонід Максименко має багаторічний досвід лікування різних урологічних захворювань. Він не тільки відповість Вам на питання, скільки коштує лікування гонореї, але і вилікує Вас від цього серйозного захворювання.

Гонорею відносять до ряду венерологічних захворювань, що передається під час статевого акту. Основними симптомами захворювання є виділення гною з уретри, піхви або анального отвору, підвищення температури і труднощі в сечовипусканні. Якщо ці симптоми проявляються у Вас або у Вашого партнера, Вам обом слід дізнатися, скільки коштує лікування гонореї і негайно стати на облік у лікаря-уролога.
Вилікувати гонорею самостійно – неможливо, і крім того, загрожує небезпечними наслідками, такими, як інфікування органів таза і черевної порожнини, що призводить до безпліддя жінок і чоловіків. Якщо Ви не знаєте, скільки коштує лікування гонореї, проконсультуйтеся з фахівцями нашої клініки.
Надзвичайно небезпечно неправильне або несвоєчасне лікування гонореї у вагітних. Це може привести до інфікування органів плоду і до ураження очей сильним коньюктивитом, який призводить до сліпоти. Якщо Ви вагітні і у Вас є підозра, що Ви хворі, дізнайтеся, скільки коштує лікування гонореї, а також іншу корисну інформацію у лікарів, і негайно лягайте в лікарню.

Ви хочете дізнатися, скільки коштує лікування гонореї в Києві? Кращий варіант отримати потрібні і правильні відомості про цю хворобу - це звернутися в клініку до лікаря Максименко.