Кандидозний баланопостит лікування

Кандидозний баланопостит лікуванняКандидозний баланопостит (лікування потрібно пройти обов'язково) – це статева інфекція, бактерії якої запалюють внутрішню сторону крайньої плоті пеніса.
Якщо Ви помітили, що у Вас запалений статевий орган і на ньому з'являються сверблячі білі плями, це означає, Вам варто почати лікування кандидозного баланопостита.

Київська урологічна клініка доктора Максименко проводить успішне та ефективне лікування урогенітальних інфекцій.

Кандидозний баланопостит, лікування якого проходить у нас в клініці, в основному, вражає головку пеніса. На дотик вона ставаэ вкрай болючою і набрякає. Коли грибок кандида прогресує в організмі чоловіка, до всіх інших симптомів додаються язвоподібні цятки білого кольору, що покривають статевий орган.
Дослідження показали, що до захворювання грибком кандида найбільш схильні чоловіки з цукровим діабетом, і такий вид баланопоститу розвивається саме у них. Кандидозний баланопостит (лікування гарне у нас в клініці) спочатку локалізується на крайній плоті, а потім вражає весь статевий член.
До такого типу хвороб схильні ті люди, у яких відбуваються збої в імунній системі (ВІЛ інфіковані), порушена ендокринна система. До групи ризику також входять люди, які тривалий час хворіють на туберкульоз або онкологічні захворювання. Кандидозний баланопостит (лікування проходьте у нас) тоді вражає найбільш ніжні, вразливі статеві органи.

Якщо у Вас кандидозний баланопостит, лікування Вам потрібно проходити саме у нас. Досвідчені урологи і фахівці зможуть найбільш точно поставити Вам діагноз і прописати лікування.