Пластика вуздечки члена

Пластика вуздечки членаСтатевий орган чоловіка здавна був символом чоловічої сили і продовження роду. Але, якщо статевий член з якихось причин перестає виконувати свої функції, потрібно терміново розпочати обстеження організму. Пошкодження або вроджені дефекти вуздечки пеніса є проблемою номер один, якщо чоловік виявив свою інтимну недієздатність. При появі таких симптомів, як викривлення пеніса при ерекції, неповне оголення його головки при статевих зносинах або неможливість закінчити статевий акт, потрібно терміново звернутися до уролога. Можливо, Вам потрібна пластика вуздечки члена.

Доктор-уролог Леонід Максименко приймає всіх пацієнтів, які мають будь-які проблеми в інтимній сфері через захворювання статевих органів або через їх дисфункцію. Пластика вуздечки члена - це найкраще, безболісне рішення Вашої проблеми.

Якщо вуздечка з якихось причин перестала виконувати свої функції (недостатнє оголення головки, яке супроводжується болем, неправильна координація вигину головки під час сексу, оберігання препуций від небезпечного зміщення вниз), уролог каже, що пацієнту потрібна пластика вуздечки члена. Операція проводиться за допомогою лазера, коли надточне обладнання не може пошкодити інтимний орган чоловіка.
Дефекти вуздечки можуть виникнути при механічних травмах, наприклад, в дитячому або підлітковому віці. І, якщо батьки вчасно звернулися з дитиною до педіатра, проблем в майбутньому дорослому житті можна уникнути. Але, якщо все таки, Ви виявили цю проблему на початку інтимного життя, Вам слід записатися на прийом до уролога. Пластика вуздечки члена проводиться в стерильних клінічних умовах, за сприянням досвідчених хірургів урології.
Якщо Ви були у Вашого уролога з проблемою деформації або захворювання вуздечки, і Вам повідомили, що у Вашому випадку допоможе пластика вуздечки члена, значить, Вам потрібно підшукати підходящу клініку для проведення процедур.

Шукаєте клініку, в якій пластика вуздечки члена в Києві пройде швидко, безпечно і недорого? Приїжджайте в клініку Максименко на Дружби Народів.