Пластика короткої вуздечки члена

Серед небагатьох урологічних операцій, пластика короткої вуздечки члена є однією з найбільш швидких і ефективних. У нашій клініці такі операції проводяться досить оперативно, завдяки новітньому лазерному обладнанню. Ви хочете, щоб Ваше інтимне життя не затьмарювалася якимось дискомфортом? Якщо у Вас є деякі патології, наприклад, коротка вуздечка, то Вам потрібна пластика.

В нашій урологічній клініці на Дружби Народів пацієнти мають можливість здати потрібні аналізи, а також пройти огляд у досвідченого доктора. Щоб почати оперування, Вам необхідно виділити повноцінний день для всіх необхідних потреб, які у Вас можуть виникнути. Пластика короткої вуздечки члена проводиться в професійно стерильних умовах, із застосуванням високоточного лазерного обладнання.

Пластика короткої вуздечки членаПри необхідності пацієнт може лягти на стаціонарне лікування, яке починається відразу після операції. Але, в основному, чоловіки настільки впевнено себе почувають, що відразу ж в той день їдуть додому, ще встигаючи зробити якісь свої справи. Кількома роками раніше, пластика короткої вуздечки члена не була такою швидкою і безболісною. Як і інші хірургічні втручання, цей вид оперування займав тривалий час, і рухливість пацієнта відновлювалася тільки через якийсь час.

Зараз же, пластика короткої вуздечки члена - це доступна і комфортна процедура, яка проводиться під загальною анестезією або з місцевою. Така операція не передбачає зняття швів, так як вони самі розсмоктуються через певний час. Щоб видужування прискорилося, пацієнту необхідно виконувати всі рекомендації уролога.

Завдяки такій безболісній операції, пацієнт практично не втрачає крові, і шви заживають дуже швидко. Повернення до інтимної близькості після пластики короткої вуздечки члена можливе вже через кілька тижнів.

Вам потрібно обстежитися у лікаря? Вам потрібна консультація з питання, що таке пластика короткої вуздечки члена? Зателефонуйте до нас і запишіться на найближчий прийом.