Після пластики вуздечки крайньої плоті

Після пластики вуздечки крайньої плотіРеабілітація після пластики вуздечки крайньої плоті здійснюється як в клінічних умовах (важкі випадки), так і в домашніх умовах. Після пластичної операції пацієнтові бажано утримуватися від фізичних навантажень і інтимної близькості терміном близько місяця. Як правило, період реабілітації пацієнта, який переніс пластику, проходить швидко, без особливих ускладнень. Чоловік повинен дотримуватися вказівок лікаря і продовжувати лікування вдома.

Реабілітація після пластики вуздечки крайньої плоті в клініці Максименко Леоніда (Дружби Народів) проходить під наглядом головного лікаря, досвідчених медсестер і урологів.

Якщо в даний момент Ви відчуваєте, що у Вас є істотні проблеми в інтимній сфері, наприклад, порушення оргазму, відсутність ерекції, больові відчуття або інші скарги, поспішіть розповісти про них досвідченому урологу. Як правило, доктор, оглянувши пацієнта, пропонує йому лягти на операцію, а після пластики вуздечки крайньої плоті, пройти перевірку у уролога.
Коротка вуздечка крайньої плоті у чоловіків зустрічається рідко. Досвідчені урологи знають, як боротися з такою недугою, і радять пацієнтові готуватися до операції. Реабілітація після пластики вуздечки крайньої плоті проходить, як правило, в домашніх умовах, так як рана не відчутна і пацієнт може самостійно пересуватися.
У разі можливих ускладнень (кровотеча, яка не зупиняється, запалення, температура, біль), пацієнта після пластики вуздечки крайньої плоті залишають в клініці для лікування. Після повного одужання пацієнт проходить огляд у уролога, і, якщо результати задовільні, його виписують додому.

Ви шукаєте, де можна пройти реабілітацію після пластики вуздечки крайньої плоті? У клініці доктора Максименко Вам нададуть потрібну урологічну допомогу. Поспішайте звернутися до нас.