Лікування застійного простатиту


Лікування застійного простатитуЛікування застійного простатиту є вкрай важливим, тому що чоловік вже опинився в небезпечному стані, так як почалися застійні процеси в передміхуровій залозі, що переходять в запалення. Якщо чоловік має рідкі статеві контакти, і при цьому всьому, він малорухомий, його можуть турбувати ознаки застійного простатиту. Як правило, дане захворювання починає розвиватися у чоловіків за 50, однак, в нашій практиці були молоді люди, які зверталися до нас з такою проблемою.

Лікування застійного простатиту є ефективним в санаторно-курортних умовах, але, якщо у Вас немає можливості зараз виїхати на курортне лікування, зверніться в клініку доктора Максименко, де призначать Вам лікування.

Зараз застійний простатит вилікувати можливо, вживаючи медичні препарати поряд з частим масажем і руховими вправами. Саме поняття застій вказує на те, що людина мало рухається, не виконує елементарні фізичні навантаження. Лікування застійного простатиту передбачає, в першу чергу, чоловікові почати активний і рухливий спосіб життя і регулярно мати інтимні стосунки.

Знайдіть час для вечірніх або ранкових прогулянок, пробіжок. Почніть займатися спортом і стежити за своїм харчуванням. Якщо у Вас порушений щоденний раціон харчування, Ви мало рухаєтеся і піддаєтеся частим стресам - Вам не минути захворювань, не тільки статевих органів. Вам потрібно лікування застійного простатиту? Доктор Максименко готовий надати Вам потрібну консультацію.

На сьогодні Інтернет просто рясніє різними пропозиціями та процедурами, які лікують простатит у чоловіків. Не варто «купуватися» на поширену рекламу, яка обіцяє результати вже через тиждень. Як правило, там рекламується дорогий гель або таблетки, які можуть бути навіть небезпечними для Вашого здоров'я. Почніть у нас лікування застійного простатиту, в умовах клініки і під наглядом лікарів.

Коли Ви починаєте самолікування, Ви, а не хтось інший, будете нести відповідальність за його наслідки. Найбільш надійний варіант - почати лікування застійного простатиту у професійній клініці урології та андрології на Дружби Народів в Києві.