Хронічний баланопостит

Хронічний баланопоститХронічний баланопостит – це захворювання серед чоловіків, під час якого страждають його статеві органи, які вражені інфекцією.

Доктор-уролог Леонід Максименко настійно просить всіх пацієнтів не відтягувати час відвідування кабінету лікаря. Адже простий баланопостит через деякий час бездіяльності перетікає у хронічний баланопостит.

Урологи визначили чотири стадії розвитку цієї хвороби. Перший тип - проста форма баланопостита, при якій виникає свербіж, набряк пеніса, через деякий час з уретри починає витікати гній.
Другий вид - ерозійний баланопостит.На шкірі і голівці статевого органу утворюються білі язвоподібні плями, які свідчать про відмирання шкіри. Далі йде ерозійних процес і запалення пахових лімфовузлів.
Третій - гангренона форма. Пацієнт відчуває слабкість всього тіла, є висока температура. На статевому органі з'являються виразки, головка набрякає і червоніє. На даному етапі йде розвиток фімозу. Четвертий вид – хронічний баланопостит. Ця форма захворювання могла бути викликана венерологічними захворюваннями, наприклад, герпес або мікоз.
Щоб не захворіти на хронічний баланопостит, потрібно бити на сполох уже на початковому етапі захворювання. Крім того, лікування має проходити не тільки хворий на баланопостит, але і його сексуальний партнер. Так як найімовірніше, саме у партнерки проблеми з мікрофлорою піхви.
Хронічний баланопостит зустрічається рідко, але все ж, якщо хвороба досить запущена, хронічної форми просто не уникнути.

Вам діагностували хронічний баланопостит? У клініці доктора Максименко займаються якісним лікуванням урологічних захворювань, що передаються статевим шляхом.