Лікування простатиту операція

Лікування простатиту операціяЛікування простатиту, операція - це варіант лікування, який іноді, в деяких важких випадках призначають лікарі. В основному, простатит можна вилікувати за допомогою медикаментів та інших терапевтичних процедур. Ви пройдете повний комплекс лікування і зможете уникнути оперативного втручання, якщо приїдете на лікування в клініку Леоніда Максименко в Києві.

Столичні клініки пропонують проводити лікування простатиту (операція) в стаціонарних умовах, але такий вид лікування не всім може підійти. У разі, якщо Вам призначена операція, то Вам слід підготуватися до того, що деякий час Ви пробудете в стінах лікарні.

Заради Вашого одужання лікар-уролог попросить Вас не займатися звичними заняттями, фізкультурою, бігом або важкими роботами в післяопераційний період. Коли лікування простатиту (операція) підійде до кінця, і коли доктор визначить, що шви вже досить добре зрослися, Вам буде дозволено потихеньку займатися якимось домашніми справами.

Обмежте себе від різких рухів, бігу або згинання корпусу. Якщо у Вас важка робота, яка пов'язана з фізичними навантаженнями, зробіть собі невелику відпустку, в той час, коли проходить лікування простатиту (операція). Знизивши рухливість, Ви не будете відчувати болю і шви добре заживуть.

В основному, після операції чоловіки завжди мають можливість рухатися і ходити. Невеликі болі або виділення повинні контролюватися лікарем, поки Ви перебуваєте в клініці. Лікування простатиту (операція) відбувається по-різному, в залежності, який ступінь захворювання у пацієнта.

Ви будете себе відмінно відчувати під час і після операції, так як наші професіонали-хірурги досить вміло і швидко проведуть ці процедури. Лікування простатиту і операція не затяжна по часу і безболісна.