Пластика вуздечки статевого члена

Пластика вуздечки статевого члена
Щоб статеве життя приносило одні тільки задоволення і було повноцінним, зі статевим органом все повинно бути в порядку. Адже навіть незначні проблемки можуть все зіпсувати. Укорочена вуздечка статевого члена – одна з таких проблем. На перший погляд тут немає нічого страшного. У більшості чоловіків ця проблема взагалі є вродженим захворюванням. Насправді ж це таке захворювання, котре потребує лікування. Укорочена вуздечка може стати перешкодою для повноцінного сексуального акту, причиною виникнення больових відчуттів, розвитку комплексів через нетривалу ерекцію. Прикро те, що багато чоловіків страждають все життя тоді, коли вирішити цю проблему можна хвилинок за п'ятнадцять. Пластика вуздечки статевого члена – не надто складна, але без сумніву ефективна операція, після якої навіть не потрібно залишатися лежати кілька днів на лікарняному ліжку. Майже відразу після її завершення можна вже відправлятися додому. А з появою радіоножа пластика вуздечки статевого члена і зовсім стала безболісною і навіть безкровною. Тому не варто боятися цієї процедури. Вона доставить пацієнту мінімум неприємних відчуттів, але раз і назавжди змінить життя чоловіка на краще.

Для того, щоб відчути всі принади сексу, іноді потрібна всього лишень одна маленька операція, а саме пластика вуздечки статевого члена. Без болю і крові (радіоножем) зробити її можна в нашій клініці.

У нашого уролога великий досвід в цій справі. Він все робить акуратно і швидко. Деякі чоловіки переживають, що пластика вуздечки статевого члена може зіпсувати зовнішній вигляд їхньої «гідності». Насправді хвилюватися через це не варто. Особливо коли за ніж (радіоніж) береться хороший доктор з великим стажем роботи. Хороший спеціаліст зуміє повернути інтерес до сексу. Як правило, пластика вуздечки статевого члена є для пацієнта початком нового, кращого етапу в його житті.

Після пластики вуздечки статевого члена на одужання знадобиться всього 1-3 дня, якщо здійснювати її буде наш лікар Леонід Максименко.