Пластика вуздечки крайньої плоті ціна

Синдром короткої вуздечки статевого органу чоловіка - це явище досить рідкісне, але іноді воно зустрічається у представників сильної статі на початку ведення активного статевого життя. До цього юнак міг і не помічати цю проблему, але, коли починається статевий акт, чоловік відчуває дискомфорт через те, що крайня плоть натягується. Якщо Ви маєте таку проблему, вихід є - пластика вуздечки крайньої плоті (ціна) в клініці на Дружби Народів в Києві.

Клініка доктора Максименко Леоніда розташована в центрі Києва, так що Ви зможете з легкістю приїхати до нас на пластику. Якщо Вам діагностували коротку вуздечку, Вам не варто опускати руки і уникати статевих стосунків. Пластика вуздечки крайньої плоті (ціна на неї не дорога у нас) здатна раз і назавжди вирішити це болюче питання.

Пластика вуздечки крайньої плоті цінаКоротка вуздечка чоловічого члена може створювати деякі хворобливі відчуття під час сексу, що може привести до порушення здорового статевого життя. Щоб назавжди вирішити це питання, Вам достатньо виділити якийсь день з Ваших буднів і прийти на операцію. Пластика вуздечки крайньої плоті (ціна) проводиться за допомогою місцевого наркозу, і займає не більше півгодини.

Якщо Ви думаєте, що дана операція означає щось страшне, наприклад, сильний біль або втрату крові, зняття швів і постільний режим, - то Ви помиляєтеся. Все це минуле століття. Зараз же пластика вуздечки крайньої плоті (ціна на послугу невисока) робиться лазером, і під місцевим наркозом Ви нічого не відчуєте. Після операції Вам не потрібно буде лежати в лікарні і не займатися своєю роботою. Уже через місяць Ви зможете повноцінно жити статевим інтимним життям і забути про всі страхи.

Пластика вуздечки крайньої плоті (ціна Київ) в клініці доктора Максименко проходить без болю, ускладнень і дуже швидко. Вам не потрібно буде приїжджати знімати шви, так як шви самі по собі розійдуться, не залишаючи сліду.

Вам потрібна консультація досвідченого андролога-уролога? Запрошуємо Вас відвідати клініку Леоніда Максименко на Дружби Народів в Києві. Пластика вуздечки крайньої плоті (ціна) стала можливою, так що не втрачаєте час, приїжджайте.