Операція пластики вуздечки крайньої плоті

Оперування вуздечки лазерним скальпелем - це новітній вид хірургічної операції, яка повернула до здорового інтимного життя безліч чоловіків з вродженими дефектами вуздечки. Чому операція проводиться таким нестандартним шляхом? Головка пеніса і його крайня плоть - вкрай чутливі тканини в чоловічому організмі, тому така операція повинна пройти дуже обережно, без пошкоджень. Щоб не нашкодити статевому здоров'ю чоловіка стандартними хірургічними маніпуляціями, медики знайшли новий спосіб оперування такої надчутливої ділянки чоловічого тіла. Це операція пластики вуздечки крайньої плоті.

Вам діагностували коротку вуздечку статевого члена? В цьому випадку, клініка урології доктора Леоніда Максименко пропонує Вам пройти огляд у лікаря, а потім приступити до пластики. Ви не витратите багато часу, так як операція пластики вуздечки крайньої плоті займає максимум півгодини часу.

Операція пластики вуздечки крайньої плотіЯкщо Ви дійсно дбаєте про своє статеве інтимне здоров'я, Ви повинні пройти цю пластичну операцію. Дана лазерна операція не передбачає тривалого періоду видужування, і пацієнт може відразу зайнятися своєю звичною роботою. Операція пластики вуздечки крайньої плоті проходить безболісно, ​​так як пацієнта вводять в місцевий наркоз. Якщо Вас бентежить зняття швів і інші огляди, які Вам здаються болючими, ми хочемо Вас заспокоїти.

Нанесені шви після операційного лазерного розрізу самі розсмоктуються, так що Вам не доведеться знову йти в клініку і переживати неприємні больові відчуття. Вас не будуть направляти на додаткові обстеження або аналізи, так як операція пластики вуздечки крайньої плоті проводиться без крові і у Вас не повинно бути запальних процесів після пластики.

Пластика вуздечки крайньої плоті - це ефективна операція, яка дає видимий результат. Якщо до операції чоловік постійно мав проблеми з ерекцією, і був змушений уникати статевих стосунків через біль, то операція пластики вуздечки крайньої плоті назавжди прибере такі неприємності.

Клініка уролога Максименко пропонує зробити операцію пластики вуздечки крайньої плоті тим чоловікам, яким даний вроджений дефект заподіює дискомфорт.