Обрізання пластика вуздечки

Обрізання і пластика вуздечки сьогодні в Києві, Україні стала затребуваною медичною послугою, до якої вдаються чоловіки. Обрізання крайньої плоті чоловіка - це операція специфічна, що вимагає професійних знань і техніки. Показання до такого виду операції - захворювання парафімозом, фімозом, хронічним баланопоститом. Іноді пластику (обрізання) крайньої плоті роблять чоловіки з особливими релігійними поглядами.

Клініка доктора Максименко надає для своїх клієнтів даний вид специфічної операції. Обрізання (пластика) вуздечки проводиться не у всіх клініках, тому якщо Вам потрібна така операція, скористайтеся нашими послугами.

Як і після інших операцій, пацієнт може залишитися на лікування на стаціонарі, або ж залишити стаціонар, після декількох годин реабілітації та відпочинку після операції. Обрізання (пластика) вуздечки за часом займає не більше півгодини часу, так що Вас не будуть мучити тривалим оперируванням. Ми пропонуємо ретельний догляд за пацієнтами, які перенесли операцію на вуздечці. Щоб запобігти виникненню інфікування, ми пропонуємо пробути під стаціонарним наглядом кілька днів.

Обрізання (пластика) вуздечки роблять повне і часткове. При повному обрізанні головка члена стає не такою чутливою, що дозволяє затримувати еякуляцію під час сексу, якщо у Вас існують з цим проблеми. Дана операція ніяк не впливає на здоров'я і повноцінне інтимне життя чоловіка. Дотримуйтеся рекомендацій лікаря, проходьте вчасно урологічні огляди, а також не забувайте про ретельну гігієну - і все буде в порядку.

Фахівці нашої клініки використовують у своїй практиці тільки успішні зарубіжні методи лікування, які дійсно є ефективними, безболісними і результативними. Якщо Вам необхідно пройти обрізання (пластика вуздечки), то ми таку послугу зможемо надати дійсно професійно.

Вас зацікавили наші послуги і ціни? Оформіть заявку через адміністратора клініки по телефону або через сайт. Вас направили на обрізання (пластика) вуздечки? Пройдіть цю процедуру у нас.