Вазектомія ціна Київ

вазектомія ціна київВазектомія ціна Київ: скільки коштує вазектомія в Києві?

Сама процедура вазектомії (вазорезекція) не складна, і триває всього близько 20-40 хвилин.

Робиться під місцевим знеболенням, без загального наркозу.

Як правило, подальше перебування в клініці після даної операції не потрібно, пацієнт відразу може їхати додому.

Вартість процедури залежить від кваліфікації оперує доктора, від застосовуваних медикаментів і технологій, а також від рівня і статусу клініки.

Ціна вазектомії у нас вказана в розділі «Вазектомія»

У вартість включено:

  • сама процедура,
  • місцева анестезія,
  • витратні матеріали.

Ціна вазектомії в Києві: з'ясуємо деякі питання:

«Чим вища вартість вазектомії, тим краще її зроблять».

Висока ціна процедури не гарантує її якості. Наприклад, у вартість операції буде входити сервіс, витрати медичного закладу на обслуговування пацієнта. Якщо клініка пропонує високий рівень сервісу (в тому числі, наприклад, дорогі статусні меблі), вартість обслуговування в ній, швидше за все, буде дорожче. Хоча рівень послуг за якістю - такий же, як в медичному закладі з ціною нижче, але з більш простою обстановкою.

«Низька ціна вазектомії говорить про те, що, можливо, її виконають погано».

Так, можливо. Якщо вартість відчутно нижче, ніж середня ринкова ціна, а репутація клініки, або лікарів сумнівна, то, на жаль, можна заощадити на процедурі, але нашкодити власному здоров'ю.

Вазектомія (вазорезекція) ціна Київ: як розцінювати вартість?

Вибираючи доктора і клініку для проведення вазектомії, звертайте увагу насамперед на кваліфікацію лікаря, його репутацію, відгуки, а також на те, як до Вас звертається уролог на попередній консультації. Хороший лікар завжди буде підходити до пацієнта уважно і ввічливо, а інформацію буде пояснювати зрозуміло для Вас. Хороша клініка - це чисті приміщення, охайний, професійний і ввічливий персонал, і наявність всього необхідного: техніки, інструментів, медикаментів, матеріалів. Завдання ж ціни - бути адекватною.

<< Назад