Обрізання крайньої плоті: як підготуватися до операції?

Обрізання крайньої плотіОперація обрізання крайньої плоті (циркумцизія) — не складна процедура, яка допоможе вирішити досить неприємні проблеми. Для того, аби уникнути будь-яких ускладнень, а період загоєння та реабілітації пройшов максимально швидко і легко, дуже важливо точно виконувати рекомендації лікаря, включаючи як час підготовки до операції, так і післяопераційний період.

Отже, - як підготуватися до процедури обрізання?

ЗА КІЛЬКА ДНІВ ДО ОПЕРАЦІЇ:

  1. Повністю виключити алкоголь за 5-7 днів до обрізання (також протягом 2-3, а краще 3-5 днів після процедури).
  2. Якщо Ви приймаєте ліки, то, можливо, прийом якихось із них потрібно буде на певний час призупинити, оскільки деякі препарати можуть збільшувати ризик кровотечі або взаємодіяти з анестезією. Лікар скаже Вам на попередній консультації, які медикаменти можна продовжити приймати, а які — тимчасово не використовувати, і який період.

НАПЕРЕДОДНІ:

  1. Коротко підстригти волосся в області операції (на лобку та мошонці).

У ДЕНЬ ОПЕРАЦІЇ:

  1. Скоротіть викурювання сигарет до мінімуму (краще в цей день не курити взагалі).
  2. За 3-4 години перед операцією не можна їсти, і бажано обмежити питний режим (можна пити воду в невеликій кількості). Наприклад, якщо операцію призначено вдень, то Ви можете поснідати зранку, з розрахунком, що до операції є 3-4-5 годин.
  3. За 6 годин перед операцією (а краще ще довше) - не можна пити каву, чай та інші напої, що містять кофеїн, або будь-які інші тонізуючі складові. Це дуже небезпечно для серцево-судинної системи, оскільки застосовується локальний анестетик, а препарати анестезії та тонізуючі складові таких напоїв – речі несумісні.
  4. Прямуючи до клініки, візьміть із собою тугі плавки з приємної до тіла тканини. Обтягуюча спідня білизна виконує функцію бандажа: фіксує прооперований зовнішній статевий орган, щоб він менше взаємодіяв з одягом, шкірою, і отримав найменше подразнення.
  5. Одягайтеся в комфортний, вільний одяг з натуральних тканин, що дихають. Особливо це стосується штанів. А також зручне взуття. Це дозволить Вам почуватися фізично максимально затишно.

Дані рекомендації використовувати ОБОВ“ЯЗКОВО!!!
Таким чином операцій пройде максимально легко та комфортно. 

Автор статті:
Леонід Максименко
уролог, андролог, лікар вищої категорії
про лікаря: https://urology-practice.com.ua/ua/urolog_-androlog-leonid-maksimenko.html
https://www.instagram.com/urolog.maksimenko/
https://www.facebook.com/urolog.maksimenko
https://www.youtube.com/channel/UCih6_yIVhOGDf1F8bWghAkQ/featured


Обрізання крайньої плоті: є питання?
Зателефонуйте чи напишіть нам: 


+38 (067) 374-17-17
+38 (095) 202-17-17


<< Назад